Sorry maar deze website support geen Internet Explorer. We adviseren je om te veranderen van browser.
Flip vandaag nog naar betere resultaten en blijere mensen: plan direct een (video)call in of bel 085 - 0043 918

“Een waterdicht systeem voor al mijn plannen en bezigheden”

Na mijn studie onderwijskunde in Leiden zette ik een huiswerkinstituut op in Den Haag. Hier leerde ik de scholieren hoe ze overzicht konden krijgen en vervolgens goed te plannen. Gaandeweg ontwikkelde ik een waterdicht systeem waarin ook alle plannen en bezigheden van mijzelf en mijn bedrijf een plekje kregen en ik rust en overzicht bleef houden over tien en later veertig vestigingen. Het systeem bleek ook heel goed toegepast te kunnen worden door mijn team en netwerk. Toen ik na 10 jaar het bedrijf verkocht, besloot ik om van time-management mijn werk te maken.

Michelle Wiesman
Partner en coach

Bekijk LinkedIn profiel

“Van nature ben ik wat chaotisch, dit systeem zorgt ervoor dat ik zelf altijd de regie en overzicht houd op de projecten”

Ik ben in de functie van projectmanager in de wereld van training en opleiding sterk gericht op het verkrijgen van heldere doelstellingen en het aanbrengen van structuur, iets dat met veel gelijktijdige projecten noodzakelijk is. Voor Flipmonday coach ik managers en train ik hun teams in effectief en doelgericht (samen)werken. Ik vind het mooi om hun groei te zien; een drukke manager maar ook een gestructureerde consultant zeggen zoveel resultaatgerichter te kunnen werken na het volgen deze training.

Anne Schenkkan
Trainer

Bekijk LinkedIn profiel

"De methodiek van Flipmonday is een integraal onderdeel van mijn aanpak om stress te verlagen en productiviteit te verhogen."

Als Business Development en Sales Professional was ik 7 jaar werkzaam in de energiesector. Die ervaring, gecombineerd met mijn ervaring op het vlak van yoga en persoonlijke ontwikkeling, zet ik in bij het helpen van mensen om hun grenzen te verleggen richting een meer bevredigende, productieve balans tussen werk en privé die energie geeft in plaats van kost.

Mijn passie is om mensen te begeleiden bij het voorkomen van stress en het herstellen na een burnout, en daarbij een basis te leggen voor een duurzame persoonlijke energie. De methodiek van Flipmonday om je workflow in te richten is een integraal onderdeel van mijn aanpak om stress te verlagen en productiviteit te verhogen op een duurzame manier.

Daniela Klauser
Trainer en coach

Bekijk LinkedIn profiel

“Het geeft zoveel voldoening als je na een dag werken het gevoel hebt dat je goed hebt gewerkt”

Ik hou ervan om mensen te helpen. Vooral het helpen met organiseren en structuren is een passie. Voordat ik als trainer ben gaan werken heb ik mijn Masters gehaald (Communicatie Wetenschappen) en gewerkt in de mode, sportmode, de beautywereld en een eigen bedrijf opgezet. Ik help daarmee mensen om alle delen van hun huis- of kantoorruimte te structureren en op te ruimen. Met een eenvoudig te volgen systeem en simpele tips ondersteun ik mensen om opgeruimd door het leven te kunnen gaan. Tijdens mijn werk realiseerde ik me dat mensen ook hulp nodig hebben bij het structureren van hun dagelijkse werkzaamheden. Het geeft zoveel voldoening als je na een dag werken het gevoel hebt dat je goed hebt gewerkt. Een goed systeem, zoals de training van Flipmonday, geeft je handvaten om overzicht te creëren in je dagelijkse werk en dit te behouden. Tevens zorgt het voor een lege e-mail inbox en de mogelijkheid voor het behalen van persoonlijke- en werk gerelateerde doelen.

Hermance Hora Siccama
Trainer

Bekijk LinkedIn profiel

Elke maand een tip om slimmer, fijner en efficiënter te werken?

Aanmelden voor e-mail update

Volg ons op LinkedIn

{{ formTitle }}

{{ formContent }}