Sorry maar deze website support geen Internet Explorer. We adviseren je om te veranderen van browser.
Flip vandaag nog naar betere resultaten en blijere mensen: plan direct een (video)call in of bel 085 - 0043 918

De trainers van Flipmonday zijn ervaren experts op het vlak van time management, team dynamiek en het stellen van doelen.

“Een waterdicht systeem voor al mijn plannen en bezigheden”

Na mijn studie onderwijskunde in Leiden zette ik een huiswerkinstituut op in Den Haag. Hier leerde ik de scholieren hoe ze overzicht konden krijgen en vervolgens goed te plannen. Gaandeweg ontwikkelde ik een waterdicht systeem waarin ook alle plannen en bezigheden van mijzelf en mijn bedrijf een plekje kregen en ik rust en overzicht bleef houden over tien en later veertig vestigingen. Het systeem bleek ook heel goed toegepast te kunnen worden door mijn team en netwerk. Toen ik na 10 jaar het bedrijf verkocht, besloot ik om van time-management mijn werk te maken.

Michelle Wiesman
Partner en coach

Bekijk LinkedIn profiel

“Mooi om te zien hoe kleine veranderingen in dagelijkse gewoontes een groot effect kunnen hebben!”

In mijn werk als accountmanager en projectmanager in de reclamebranche ben ik veel verschillende manieren van werken tegengekomen. Hier en daar pik je wat op en maak je er je eigen methode van. Nooit een deadline gemist. Werkt prima, dacht ik. Totdat ik de Flipmonday methode leerde kennen. Die werkt niet alleen prima, maar zorgt er bovendien voor dat je meer rust in je hoofd hebt. Je krijgt grip op je werk en mails, in plaats van andersom. Je behaalt betere resultaten – ook met je plannen voor de langere termijn. Je ontwikkelt een systeem dat voor jou werkt. En dan houd je tijd over voor die dingen die er echt toe doen en waar je nog meer energie van krijgt. Je wordt een blijer mens.

Die ervaring wil ik graag delen met anderen. Dat doe ik met enthousiasme als trainer bij Flipmonday. Mooi om te zien hoe kleine veranderingen in dagelijkse gewoontes een groot effect kunnen hebben. Ik kan het iedereen aanraden: flip to grip!

Gerda Visser
Trainer

Bekijk LinkedIn profiel

“Van nature ben ik wat chaotisch, dit systeem zorgt ervoor dat ik zelf altijd de regie en overzicht houd op de projecten”

Ik ben in de functie van projectmanager in de wereld van training en opleiding sterk gericht op het verkrijgen van heldere doelstellingen en het aanbrengen van structuur, iets dat met veel gelijktijdige projecten noodzakelijk is. Voor Flipmonday coach ik managers en train ik hun teams in effectief en doelgericht (samen)werken. Ik vind het mooi om hun groei te zien; een drukke manager maar ook een gestructureerde consultant zeggen zoveel resultaatgerichter te kunnen werken na het volgen deze training.

Anne Schenkkan
Trainer

Bekijk LinkedIn profiel

“Door een goed systeem aan te brengen kom je afspraken na, houd je rust in je hoofd en houd je focus op vooruitgang in de juiste richting.”

Ik ben resultaatgericht en hou van snelheid. Het efficiënter werken met de time management methodiek van Flipmonday is mij dus op het lijf geschreven. Ik heb jaren bij KPN gewerkt in verschillende rollen en op verschillende afdelingen, ook als leidinggevende. In zo’n grote organisatie kun je elke dag vullen met meetings en mails, maar dat is niet waar mensen blij van worden en mee vooruit komen. Ik breng graag weer focus aan bij mensen in de richting waar de strategie van het bedrijf en wat mensen zelf willen bereiken samenkomen.

Ik wilde mijn opgedane ervaring en kennis graag toepassen bij diverse bedrijven en doelgroepen en heb toen de overstap gemaakt naar digitale bureaus. Daar ben ik onder andere als product owner en facilitator van strategische en creatieve sessies aan de slag gegaan. Het omgaan met veel verschillende stakeholders en acties is mij dus niet vreemd. Door een goed systeem hiervoor aan te brengen kom je afspraken na, houd je rust in je hoofd en houd je focus op vooruitgang in de juiste richting. Ik help je graag te groeien, daar krijg ik energie van!

Marieke Morsch
Trainer

Bekijk LinkedIn profiel

“De training geeft inzicht in wat ervoor nodig is om grip op je werk en tijd te krijgen”

Als Projectmanager en Procesanalist was ik 8 jaar werkzaam in een internationale supply chain omgeving. Behalve dat ik weet wat het belang is van een gestructureerde workflow, heb ik ook van dichtbij meegemaakt hoe we vaak door onze mail geregeerd worden. Dit leidt tot frustratie en een onbevredigd gevoel. Het antwoord hierop kreeg ik dankzij Flipmonday, want nu weet ik wat ervoor nodig is om grip op je werk en tijd te krijgen. En daarom deel ik deze kennis en vaardigheden met heel veel enthousiasme en plezier met mijn cursisten. Hun enthousiasme op zijn beurt geeft mij enorm veel energie en geeft met het gevoel dat ik een verschil kan helpen maken in de Flip naar Grip.

Cora Baan
Trainer

Bekijk LinkedIn profiel

"De methodiek van Flipmonday is een integraal onderdeel van mijn aanpak om stress te verlagen en productiviteit te verhogen."

Als Business Development en Sales Professional was ik 7 jaar werkzaam in de energiesector. Die ervaring, gecombineerd met mijn ervaring op het vlak van yoga en persoonlijke ontwikkeling, zet ik in bij het helpen van mensen om hun grenzen te verleggen richting een meer bevredigende, productieve balans tussen werk en privé die energie geeft in plaats van kost.

Mijn passie is om mensen te begeleiden bij het voorkomen van stress en het herstellen na een burnout, en daarbij een basis te leggen voor een duurzame persoonlijke energie. De methodiek van Flipmonday om je workflow in te richten is een integraal onderdeel van mijn aanpak om stress te verlagen en productiviteit te verhogen op een duurzame manier.

Daniela Klauser
Trainer en coach

Bekijk LinkedIn profiel

“Het geeft zoveel voldoening als je na een dag werken het gevoel hebt dat je goed hebt gewerkt”

Ik hou ervan om mensen te helpen. Vooral het helpen met organiseren en structuren is een passie. Voordat ik als trainer ben gaan werken heb ik mijn Masters gehaald (Communicatie Wetenschappen) en gewerkt in de mode, sportmode, de beautywereld en een eigen bedrijf opgezet. Ik help daarmee mensen om alle delen van hun huis- of kantoorruimte te structureren en op te ruimen. Met een eenvoudig te volgen systeem en simpele tips ondersteun ik mensen om opgeruimd door het leven te kunnen gaan. Tijdens mijn werk realiseerde ik me dat mensen ook hulp nodig hebben bij het structureren van hun dagelijkse werkzaamheden. Het geeft zoveel voldoening als je na een dag werken het gevoel hebt dat je goed hebt gewerkt. Een goed systeem, zoals de training van Flipmonday, geeft je handvaten om overzicht te creëren in je dagelijkse werk en dit te behouden. Tevens zorgt het voor een lege e-mail inbox en de mogelijkheid voor het behalen van persoonlijke- en werk gerelateerde doelen.

Hermance Hora Siccama
Trainer

Bekijk LinkedIn profiel

Al onze trainingen worden gegeven door trainers die door Flipmonday opgeleid zijn en gecertificeerd zijn. Ben je zelfstandig trainer (of wil je dat worden) en wil je onze trainingen aan je portfolio toevoegen? Meld je dan aan voor één van onze certificeringsdagen.

Elke maand een tip om slimmer, fijner en efficiënter te werken?

Aanmelden voor e-mail update

Volg ons op LinkedIn

{{ formTitle }}

{{ formContent }}