Sorry maar deze website support geen Internet Explorer. We adviseren je om te veranderen van browser.
Flip vandaag nog naar betere resultaten en blijere mensen: plan direct een (video)call in of bel 085 - 0043 918

Flip naar grip op je telefoon

8 juli 2020, door Michelle Wiesman

Ben jij je telefoon de baas? Telefoons zijn prachtig: het feit dat je op elk moment, op elke plek, over alle mogelijkheden en data kunt beschikken die je maar wil is fantastisch natuurlijk. Maar er schuilt ook een duistere kracht in…

Niet urgent, wel belangrijk: zo begin je weer met plannen

12 mei 2020, door Michelle Wiesman

Weet jij nog welke dingen voor jou op dit moment niet urgent, maar wél belangrijk zijn? Dit is het moment om jezelf die vraag te stellen - alleen is het antwoord niet altijd makkelijk te geven. Aan de hand van de Eisenhower matrix laat Michelle Wiesman zien hoe dat komt en vooral - wat je er aan kunt doen. Dus zet op je to-do lijst: Weer beginnen met plannen!

Maak van elke Blue Day een Bright Day

20 januari 2020, door Michelle Wiesman

Vandaag is het Blue Monday, dat is je vast niet ontgaan. De dag waarop we ons het meest somber zouden voelen van het hele jaar. Maar wist je dat Blue Monday eigenlijk gewoon een hele Average Monday is? Net zoals een inmiddels indrukwekkend rijtje andere (feest-)dagen bedacht door een marketeer om ons te verleiden meer te kopen. Toch kan ik me voorstellen dat het voelt alsof hier wel degelijk iets in zit. Veel mensen herkennen het gevoel waaraan Blue Monday appelleert - iets wat je bij Black Friday waarschijnlijk een stuk minder hebt. Wat is er aan de hand?

Elke maand een tip om slimmer, fijner en efficiënter te werken?

Aanmelden voor e-mail update

Volg ons op LinkedIn

{{ formTitle }}

{{ formContent }}