Sorry maar deze website support geen Internet Explorer. We adviseren je om te veranderen van browser.

Een bewezen methode met duurzaam effect

Gemiddeld beoordeeld met een 9

Niet goed, geld terug garantie

Jeff

"Dankzij het Flipmonday-systeem kan ik me focussen op de belangrijke dingen. Heldere doelen en minder chaos van alle kleine dingen: ik raad de training aan iedereen aan die klaar is voor next-level productiviteit."

Jeff de Haan - Head of Advisory bij Dimensional

1610389412562

"Wat was dit een cadeautje, de Grip op werk training van Flipmonday! Dank voor jullie superhandige tips & tricks: echt heel waardevol in deze hectische tijden!"

Pauline van der Linden - Strategisch Programma Manager PostNL

1618076883480

"Een zeer nuttige cursus die ik iedereen van harte zou aanraden te volgen. De cursus heeft een grote blijvende impact gehad op mijn manier van werken, ook al was ik daar van tevoren enigszins sceptisch over."

Puck Hoogveld - Support Officer bij Egeria

ZO ZIET DE TRAINING ER UIT

De training loopt gedurende een periode van 4 weken. Tijdens die weken zijn er meerdere korte momenten waarop je met de training bezig bent, gemiddeld zo'n 1 - 1,5 uur per week. Zo zorgen we dat er genoeg tijd is om daadwerkelijk een aantal dagelijkse patronen te optimaliseren – dat is tenslotte niet binnen een dag gebeurd. In de training worden meerdere manieren van leren met elkaar afgewisseld, ook wel blended learning:

 • Startpakket: Je ontvangt een startpakket met trainingsmateriaal, omdat het voor sommige dingen fijn is om het op papier bij de hand te hebben.
 • Online modules: Je doorloopt meerdere online videolessen op ons online leerplatform, op je eigen moment. Zowel theorie en achtergrond, als praktische uitleg van de inrichting van je systeem.
 • Live groepen: In live (online) groepssessies met een ervaren trainer gaan we verder in op het systeem, is er ruimte voor vragen en wissel je ervaringen uit met andere deelnemers.

Ook ga je tussendoor zelf concreet aan de slag. Zo zorgen we voor een zo hoog mogelijke impact en blijvend effect.

TRAININGSDATA

Locatie: alle live trainingsmomenten zijn online, in Microsoft Teams.

Inschrijven kan voor de volgende data en tijden:

 • Maandag 10 oktober en maandag 31 oktober, 13.00 – 14.30 uur
  (nog 3 plaatsen beschikbaar)
 • Dinsdag 8 november en dinsdag 22 november, 9.00 – 10.30 uur
  (nog 6 plaatsen beschikbaar)
 • Vrijdag 2 december en vrijdag 16 december, 9.00 – 10.30 uur
  (nog 8 plaatsen beschikbaar)

   Kosten: € 395 / persoon (excl. BTW, inclusief trainingsmateriaal)

   AANMELDENBROCHURE AANVRAGEN

   Niet goed? Geld terug!
   Ben je niet tevreden over de training? Bijvoorbeeld omdat hij toch niet aansluit bij je wensen? Dan kun je je geld terugkrijgen onder de voorwaarde dat je uiterlijk direct na afloop van de eerste livesessie kenbaar maakt aan de trainer niet tevreden te zijn en van de regeling gebruik te willen maken.

   In de training flip je naar grip in deze 3 heldere stappen:

   STAP 1: HOOFD LEEGMAKEN

   Met een waterdicht systeem om alles wat er op je af komt te verwerken zorgen we voor rust en overzicht. Zo ontstaat er meer ruimte in je hoofd om vooruit te kijken. Dat doen we door:

   • RUIS ELIMINEREN: We richten Microsoft Outlook, de software waar je dagelijks mee werkt, zo in dat het je beter ondersteunt en minder afleidt. Zo voorkomen we dat je afgeleid wordt en dat je de hele dag druk bent met reageren op dingen.
   • SNELLER VERWERKEN: Je krijgt concrete tools om dingen slimmer en sneller te verwerken. Neem bijvoorbeeld het beslisschema waarmee je voor alles wat er op je af komt direct bepaalt wat je er mee doet. Zo hoef je er maar één keer, zo kort mogelijk, over na te denken.

   STAP 2: FOCUS AANBRENGEN

   Met een vaste plek van waaruit je gericht aan je doelen en projecten werkt zorgen we dat je helder krijgt waar je aan wil werken. Die acties zullen bepalen hoe je dag er uit ziet. Zo krijg je scherp welke dingen écht belangrijk zijn om aan te werken. Dat doen we door:

   • ACTIES CENTRAAL ZETTEN: We zorgen ervoor dat je werkdag weer draait om de acties die je van plan was te doen: je afspraken, dagtaken en ‘next actions’. Overzichtelijk terug te vinden in één agenda-weergave.
   • FOCUS LEGGEN OP DOELEN EN PROJECTEN: Vanuit één centrale plek in Microsoft OneNote werk je efficiënt aan je projecten en doelen. Volledig geïntegreerd met Outlook natuurlijk. Zo heb je altijd overzicht, hou je scherp wat je te doen staat, en zet je gedurende het jaar daadwerkelijk de stappen die nodig zijn om je doelen te bereiken.

   STAP 3: JE PLAN VOLGEN

   Met terugkerende routines blijft je systeem ook op de lange termijn voor je werken. Sterker nog, je leert je systeem steeds verder te verbeteren. Zo hou je jezelf op koers om op de langere termijn je doelen te verwezenlijken. Dat doe je door:

   • DAGELIJKSE REVIEWS: Met dagelijkse routines zorg je dat je grip houdt op je dag. Je verwerkt de nieuwe dingen die je systeem binnen zijn gekomen, reflecteert op alles wat je ziet, stelt prioriteiten en gaat dan aan de slag. Zo blijf je altijd ‘bij’ (lege inbox!) en besteed je je tijd en energie op de beste manier.
   • WEKELIJKSE REVIEWS: Met wekelijkse routines, liefst samen met een buddy, zorg je dat je regelmatig uitzoomt. Je kijkt terug op wat je gedaan hebt, kijkt vooruit naar wat er aan komt en reflecteert op je doelen, projecten en prioriteiten. Zo kun je bijsturen waar dat nodig is.

   AANMELDEN

   Ben je klaar voor meer rust en overzicht? En meer plezier in je werk? Meld je dan nu aan voor maar €395 (excl. BTW): dat heb je binnen een maand terugverdiend. En ben je toch niet tevreden? Dan krijg je met onze niet-goed-geld-terug garantie je geld terug mits je dit uiterlijk direct na afloop van de eerste livesessie kenbaar maakt aan de trainer. Waar wacht je nog op? Let's flip to grip!

   AANMELDEN

   binnen 2 minuten geregeld

   VEELGESTELDE VRAGEN

   IS EEN TIME MANAGEMENT TRAINING IETS VOOR MIJ?

   "Maar - dit zou iederéén toch moeten leren?!" horen we vaak van onze deelnemers. Ze hadden zich vooraf niet voor kunnen stellen hoe groot de impact van de training is. De resultaten die je boekt in de training staan aan het fundament van al het andere werk dat je doet. Als je de basis op orde hebt en rust en overzicht hebt, krijg je niet alleen meer gedaan, maar verbeteren ook je resultaten.

   En anders gezegd: zolang je die basis nog níét op orde hebt, zul je ook nooit weten waar je echte probleem zit. Je elimineert de ruis van het ‘druk zijn met druk zijn’. Misschien blijven er daarna nog andere problemen over: je hebt dan veel beter zicht op de kern daarvan. Je hebt overzicht en hebt je werkzaamheden in kaart, en je kunt van daaruit gericht het gesprek voeren over bijvoorbeeld workload of manier van samenwerken. Omdat we 100% overtuigd zijn dat onze training inderdaad echt voor iedereen waardevol is, is er de unieke niet-goed-geld-terug garantie - dus ga er voor, je hebt niks te verliezen!

   HOE OVERTUIG IK MIJN WERKGEVER OF MANAGER?

   Ook een werkgever of manager gaat de voordelen van de training ervaren. Je krijgt niet alleen meer gedaan, maar doordat je overzicht hebt kun je meer focus op projecten en strategische doelen leggen. Daarbij optimaliseer je het proces van delegeren en rapporteren. Je hebt bovendien meer plezier in je werk, minder stress en de kans op verzuim en burn-out wordt kleiner. Daarbij kun je de training binnen een maand terugverdienen (zie de vraag over de investering). De training is dus geen kostenpost, maar levert geld op.

   IS HET EEN KNOPPENTRAINING VOOR OUTLOOK?

   Nee, of je rust en overzicht ervaart hangt niet af van of je weet welke knop waar zit. Het begint met hoe je met dingen om gaat, je eigen houding en gedrag - en dat is dan ook waar we mee aan de slag gaan. Door je inzichten te geven, door je nieuwe routines en manieren van werken aan te leren en door simpelweg te doen, te oefenen en te ervaren. Tegelijk helpt het bij die nieuwe werkwijze enorm als je werkomgeving (zoals Outlook) die werkwijze volledig ondersteunt en je daar efficiënt mee kunt werken. Daarom is het optimaal instellen van Outlook (en OneNote) en het optimaal gebruik maken van de slimme functies ook belangrijk in de training - altijd ter ondersteuning van je nieuwe systeem.

   KAN IK DE TRAINING OOK IN ÉÉN DAG VOLGEN?

   Het doel is rust, overzicht en focus op de dingen die echt belangrijk zijn. Daarvoor is een gedragsverandering nodig en die bereik je niet door het kijken van een video of het lezen van een boek. Je ziet daarom dat het effect van korte cursussen of (online) zelfstudie cursussen veel lager is, het zakt snel weer weg. Met meerdere trainingsmomenten met tijd daar tussenin om zelf met je systeem te werken en het te ervaren, zorgen we dat de impact op de lange termijn groter is. Alleen zo bereik je echt je doelen, en dat is voor ons het allerbelangrijkst.

   IS HET DE INVESTERING WAARD?

   Het gaat uiteindelijk om wat de investering is, en wat je daarvoor krijgt. Met onze trainingsopzet kunnen we tot een gedragsverandering komen die duurzaam resultaat biedt. Er zijn ook goedkopere cursussen, maar die zijn vaak korter, of volledig zelfstudie. Je komt dan simpelweg niet tot een duurzame verandering en valt snel weer terug in je oude patronen. Je hebt dan misschien minder uitgegeven, maar staat uiteindelijk met lege handen. Omdat we overtuigd zijn dat je het goed besteed geld zult vinden is er de unieke niet-goed-geld-terug garantie. En bovendien: als je 10% effectiever werkt levert dat 3 uur per week op en zijn de kosten binnen een maand terugverdiend (uitgaande van een gemiddeld aantal werkzame uren van 31 en gemiddelde arbeidskosten van €33 per uur - bron: CBS).

   MOET IK OUTLOOK VOOR WINDOWS GEBRUIKEN?

   De kracht van onze training zit hem in de combinatie van een nieuwe werkwijze en routines (gedragsverandering) en software die dat optimaal ondersteunt. Daarom is een unieke set instellingen en workflows in Outlook voor Windows een belangrijk onderdeel van onze training en methode. Deelnemen met andere programma's of met Outlook voor Mac kan ook en is nog steeds waardevol, maar het is goed om te weten dat je niet alle functies optimaal kunt benutten, omdat de mogelijkheden daarvoor beperkter zijn.

   HEEFT HET ZIN OM DEEL TE NEMEN ALS IK AL EENS EEN TIME MANAGEMENT TRAINING GEDAAN HEB?

   Ja dat heeft het zeker! In de meeste trainingen krijg je namelijk wel heel veel tips hoe je slimmer kan werken, maar die geven niet één waterdicht systeem dat je hele manier van werken verandert en waar je echt alles in kwijt kan. Dus als je nog niet ervaart dat je ook daadwerkelijk rust, overzicht en focus hebt, dan is deze training absoluut een waardevolle toevoeging op de kennis die je al hebt opgedaan.

   AANMELDEN

   Ben je klaar voor meer rust en overzicht? En meer plezier in je werk? Meld je dan nu aan voor maar €395 (excl. BTW): dat heb je binnen een maand terugverdiend. En ben je toch niet tevreden? Dan krijg je met onze niet-goed-geld-terug garantie je geld terug mits je dit uiterlijk direct na afloop van de eerste livesessie kenbaar maakt aan de trainer. Waar wacht je nog op? Let's flip to grip!

   AANMELDEN

   binnen 2 minuten geregeld

   {{ formTitle }}

   {{ formContent }}