Sorry maar deze website support geen Internet Explorer. We adviseren je om te veranderen van browser.
Flip vandaag nog naar betere resultaten en blijere mensen: plan direct een (video)call in of bel 085 - 0043 918

Een concreet systeem voor Outlook en OneNote: rust in mailboxen, agenda's, taken en projecten

Zorg voor één, bewezen manier van werken: binnen teams en door organisaties heen

Training beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans

"Deze training is anders door de follow-up waardoor learnings echt geborgd worden. Er is een blijvende impact op het team: 6 maanden later werkt iedereen nog steeds met het systeem. Mensen delen ervaringen en verbeteren hun time management vaardigheden verder, met als resultaat een hogere productiviteit met minder stress."

Jan Pedro Vis - Global Procurement Director bij DSM

"Flipmonday heeft me het systeem en de werkwijze geleerd waarmee ik kan focussen op de belangrijke dingen. Mijn doelen zijn nog meer helder en er is minder chaos van alle kleine dingen. Ik zou de training aan iedereen aanraden die klaar is voor next-level productiviteit!"

Jeff de Haan - Vice President and Head of Financial Adviser Services Benelux bij Dimensional Fund Advisors

In de training geven we mensen grip op hun werk in deze 3 heldere stappen:

STAP 1: HOOFD LEEGMAKEN

Met een waterdicht systeem om alles wat er op mensen af komt te verwerken zorgen we voor rust en overzicht. Zo ontstaat er meer ruimte in het hoofd om vooruit te kijken. Dat doen we door:

  • RUIS ELIMINEREN: We richten Microsoft Outlook, de software waar mensen dagelijks mee werken, zo in dat het mensen beter ondersteunt en minder afleidt. Zo voorkomen we dat mensen afgeleid worden en de hele dag druk zijn met reageren op dingen.
  • SNELLER VERWERKEN: Mensen krijgen concrete tools om dingen slimmer en sneller te verwerken. Neem bijvoorbeeld het beslisschema waarmee je voor alles wat er op je af komt direct bepaalt wat je er mee doet. Zo hoeft iedereen er maar één keer, zo kort mogelijk, over na te denken.

STAP 2: FOCUS AANBRENGEN

Met een vaste plek van waaruit mesen gericht aan je doelen en projecten werkt zorgen we dat iedereen helder krijgt waaraan gewerkt moet worden. Die acties zullen bepalen hoe de dag er uit ziet. Zo krijgen mensen scherp welke dingen écht belangrijk zijn om aan te werken. Dat doen we door:

  • ACTIES CENTRAAL ZETTEN: We zorgen ervoor dat de werkdag weer draait om de acties die mensen van plan waren te doen: afspraken, dagtaken en ‘next actions’. Overzichtelijk terug te vinden in één agenda-weergave.
  • FOCUS LEGGEN OP DOELEN EN PROJECTEN: Vanuit één centrale plek in Microsoft OneNote werken mensen efficiënt aan hun projecten en doelen. Volledig geïntegreerd met Outlook natuurlijk. Zo is er altijd overzicht, houdt iedereen scherp wat er te doen staat, en zet je als team of organisatie gedurende het jaar daadwerkelijk de stappen die nodig zijn om de strategische doelen te bereiken.

STAP 3: HET PLAN VOLGEN

Met terugkerende routines blijft het systeem ook op de lange termijn voor iedereen werken. Zo blijft iedereen op koers om ook op de langere termijn de strategische doelen te verwezenlijken. Dat doen we door:

  • DAGELIJKSE REVIEWS: Met dagelijkse routines zorgen we dat iedereen grip houdt op de dag. Je verwerkt de nieuwe dingen die je systeem binnen zijn gekomen, reflecteert op alles wat je ziet, stelt prioriteiten en gaat dan aan de slag. Zo blijft iedereen altijd ‘bij’ (lege inbox!) en besteden mensen hun tijd en energie op de beste manier.
  • WEKELIJKSE REVIEWS: Met wekelijkse routines, liefst samen met een buddy, zorg je dat je regelmatig uitzoomt. Je kijkt terug op wat je gedaan hebt, kijkt vooruit naar wat er aan komt en reflecteert op je doelen, projecten en prioriteiten. Zo kan er bijgestuurd worden waar dat nodig is.

Zo ziet de training er uit

De training Grip op je werk is een blended training waarin online modules die individueel doorlopen worden, afgewisseld worden met live groepssessies en live 1-op-1 sessies. De totale tijdsinvestering is 8 uur per deelnemer, verspreid over een periode van 8 weken.

De training kan gegeven worden in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Zo kan de gestandaardiseerde manier van werken ook voor internationale organisaties en teams geïmplementeerd worden.

Een gedetailleerd programma en meer informatie over de kosten vind je terug in de training brochure. Vraag hem vrijblijvend aan en ontvang de brochure direct per e-mail.

Plan direct een intakeNeem contact op

Meer trainingen tegelijk inplannen? We horen graag van je zodat we een aanpak en begroting op maat kunnen maken. De training kan afhankelijk van de behoefte aangevuld worden met:

  • Verdieping in teamdynamiek (op basis van persoonlijke drijfveren/kleurprofielen)
  • Tools voor het gezamenlijk op een gestructureerde manier werken aan projecten, doelen en strategieën.
  • Het werken naar ‘one way of working’ binnen teams en breder door organisaties heen, met gedeelde waarden op vlak van communicatie en organisatie.
9
GEMIDDELD RAPPORTCIJFER
526
DEELNEMERS BLIJER GEMAAKT
43763
UUR BESPAARD PER JAAR

Executive coaching

Zijn de thema's hierboven herkenbaar, maar gaat het dan niet alleen over je organisatie maar ook over jou als ondernemer, board member of senior manager? Time management klinkt misschien als een operationeel thema - toch kan het het verschil maken in of een strategie slaagt of niet. Het is één van de drie basisvoorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen om effectief samen te kunnen werken en successen te boeken.

In haar Executive Coaching sessies begeleidt Michelle Wiesman (founding partner van Flipmonday) ondernemers en senior managers bij een integrale aanpak om organisaties die niet optimaal presteren weer soepel te laten draaien door het implementeren van heldere en effectieve processen. Zowel voor jezelf als je organisatie. Interesse? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op

Elke maand een tip om slimmer, fijner en efficiënter te werken?

Aanmelden voor e-mail update

Volg ons op LinkedIn

{{ formTitle }}

{{ formContent }}