Sorry maar deze website support geen Internet Explorer. We adviseren je om te veranderen van browser.
Flip vandaag nog naar betere resultaten en blijere mensen: plan direct een (video)call in of bel 085 - 0043 918

Al onze trainingen worden gegeven door trainers die door Flipmonday opgeleid zijn en gecertificeerd zijn. Ben je zelfstandig trainer (of wil je dat worden) en wil je onze trainingen aan je portfolio toevoegen? Meld je dan aan voor één van onze certificeringsdagen.

Waarom certificeren?

  • Je krijgt de beschikking over een volledig uitgewerkte training, inclusief presentaties, oefeningen en trainingsmaterialen, die zijn waarde bewezen heeft in de praktijk.
  • Je zult zien dat deze training voor veel mensen écht een groot verschil maakt in hun werkgeluk, je doet betekenisvol werk.
  • Na het doorlopen van ons certificeringsprogramma kun je door ons ingezet worden om te trainen als je dat wil, maar je kunt ook zelf onze training geven aan eigen opdrachtgevers (neem contact op voor de voorwaarden).
  • Een waardevolle aanvulling als je al andere training en coaching geeft op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en teamontwikkeling: grip op je eigen tijd is vaak een hele basale voorwaarde voor de mentale ruimte om ook op andere vlakken te groeien en ontwikkelen.

De kosten voor certificering bedragen € 2.450,- excl. BTW. Hiervoor krijg je:

  • Twee online trainingsdagen (9 - 17.00u): tijdens deze dag wordt de stof van de training doorgenomen.
  • Deelname aan de online training (als reguliere deelnemer) bij een ervaren trainer.
  • Persoonlijke (digitale) aanwezigheid bij de eerste training die je zelf geeft: je ontvangt begeleiding en feedback. Bij een positieve beoordeling van deze training ontvang je je certificering.

Het spreekt voor zich dat dit een investering is die je met het geven van trainingen in korte tijd weer terug kunt verdienen. Wil je wel gecertificeerd worden maar daar niet zelf in investeren en vooral voor ons trainen? Dan is er ook een regeling mogelijk waarbij je niet vooraf hoeft te investeren maar achteraf je certificering afbetaalt door het geven van trainingen tegen een gereduceerd tarief. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Time Management trainingsdagen 2021

  • Woensdag 10 maart en woensdag 17 maart

In onze Time Management training leer je mensen een concreet systeem op basis van Outlook en OneNote. Het systeem zorgt voor rust en overzicht, waardoor mensen weer kunnen werken aan de dingen die ze echt belangrijk vinden.

Voorwaarden voor deelname:

  • Ervaring met trainen van groepen of een andere didactische vorming/achtergrond.
  • Een eigen laptop met eigen licenties voor de volledige programma's van Microsoft Outlook en OneNote.

Aanmelden

Je kunt je direct aanmelden voor een van onze certificeringsdagen met het formulier hieronder. Michelle Wiesman neemt daarna contact met je op om de vervolgstappen te bespreken.

Wil je eerst meer informatie of de mogelijkheden bespreken? Plan dan hier direct een belafspraak met Michelle.

Elke maand een tip om slimmer, fijner en efficiënter te werken?

Aanmelden voor e-mail update

Volg ons op LinkedIn

{{ formTitle }}

{{ formContent }}