Sorry maar deze website support geen Internet Explorer. We adviseren je om te veranderen van browser.
Flip vandaag nog naar betere resultaten en blijere mensen: plan direct een (video)call in of bel 085 - 0043 918

Krijg inzicht in persoonlijke drijfveren met RealDrives

Haal met die kennis het maximale uit iedereen in je team of organisatie

Kan gegeven worden in het Nederlands, Engels, Duits en Frans

Is dit herkenbaar?

 • Sommige mensen werken lekker samen, anderen minder. Het is moeilijk om het daar over te hebben. Mensen zitten soms vast in hardnekkige rolpatronen: “Zo is iemand nu eenmaal”.
 • Niet iedereen is overal ‘even goed’ in. Er is niet altijd waardering voor de dingen die mensen goed doen, en mensen worden soms hard afgerekend op dingen die juist lastiger voor hen zijn.
 • Zo verdwijnt de energie soms uit het team, in plaats van dat iedereen energie van elkaar krijgt. Iedereen gaat maar weer zijn eigen ding doen.

  Dat gaan we flippen!

  • We brengen met een online RealDrives test ieders persoonlijke drijfveren in kaart. Er is een uitgebreide persoonlijke toelichting op die drijfveren en hoe die zich verhouden tot het gedrag in de praktijk.
  • We voegen een deel van die inzichten ook samen per team om zo inzicht te geven in wat de onderliggende drijfveren zijn die zorgen voor de team dynamiek die elke dag te zien en voelen is.
  • We geven uitleg over de verschillende drijfveer profielen die er zijn (op basis van kleurprofielen) en koppelen de inzichten uit de tests van het team terug. Wat kunnen we hiervan leren? Zijn er dingen in ons gedrag of op andere vlakken die we zouden willen veranderen op basis van deze inzichten? Hoe kunnen we gedrag en drijfveren van anderen beter op waarde schatten? Hoe kunnen we een goed (project)team samenstellen waarin mensen elkaar aanvullen?

   Dit is het resultaat

   • Er ontstaat inzicht in en begrip voor ieders drijfveren waardoor iedereen beter in zijn kracht kan komen en de teamdynamiek versoepelt.
   • Waar in de teamdynamiek voorheen regelmatig weerstand, geslotenheid en irritatie de kop op staken, verandert dat nu meer in veiligheid, openheid en waardering.
   • De focus verschuift naar elkaar helpen om samen doelen te bereiken, in plaats van dat ieder zich vooral op zijn eigen doelen richt.

    Zo ziet de training er uit

    De training Teamdynamiek is een blended training waarin online modules die individueel doorlopen worden, afgewisseld worden met live groepssessies en live 1-op-1 sessies. De totale tijdsinvestering is 8 uur per deelnemer, verspreid over een periode van 8 weken.

    De training kan gegeven worden in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Zo kan de verbeterde teamdynamiek ook over internationale organisaties en teams gerealiseerd worden.

    Een gedetailleerd programma en meer informatie over de kosten vind je terug in de training brochure. Vraag hem vrijblijvend aan en ontvang de brochure direct per e-mail.

    Plan direct een intakeNeem contact op

    Meer trainingen tegelijk inplannen? We horen graag van je zodat we een aanpak en begroting op maat kunnen maken. Ook kan deze training gecombineerd worden in een programma met onze andere trainingen zodat dé 3 randvoorwaarden voor een organisatie om succesvol aan een strategie te kunnen bouwen gecovered zijn:

    • TIME MANAGEMENT: Zorg voor grip op ieders tijd en werk, alleen zo is er focus op de dingen die er écht toe doen.
    • TEAMDYNAMIEK: Ontdek ieders drijfveren, zet mensen op de juiste plek en haal het beste uit elkaar.
    • TARGETS: Stel doelen waar mensen wat mee kunnen, voor betrokkenheid en energie.
    9
    GEMIDDELD RAPPORTCIJFER TRAINERS
    500
    AANTAL GETRAINDE DEELNEMERS
    80%
    DEELNEMERS BEHAALT EIGEN DOELSTELLINGEN

    Executive coaching

    Zijn de thema's hierboven herkenbaar, maar gaat het dan niet alleen over je organisatie maar ook over jou als ondernemer, board member of senior manager? Een goede teamdynamiek klinkt misschien als een operationeel thema - toch kan het het verschil maken in of een strategie slaagt of niet. Het is één van de drie basisvoorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen om effectief samen te kunnen werken en successen te boeken.

    In haar Executive Coaching sessies begeleidt Michelle Wiesman (founding partner van Flipmonday) ondernemers en senior managers bij een integrale aanpak om organisaties die niet optimaal presteren weer soepel te laten draaien door het implementeren van heldere en effectieve processen. Zowel voor jezelf als je organisatie. Interesse? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

    Neem contact op

    Elke maand een tip om slimmer, fijner en efficiënter te werken?

    Aanmelden voor e-mail update

    Volg ons op LinkedIn

    {{ formTitle }}

    {{ formContent }}