Sorry maar deze website support geen Internet Explorer. We adviseren je om te veranderen van browser.
Flip vandaag nog naar betere resultaten en blijere mensen: plan direct een (video)call in of bel 085 - 0043 918

Vertaal strategie naar effectieve doelen

Die helder, concreet en meetbaar zijn

Waar mensen invloed op hebben en zich betrokken bij voelen

Is dit herkenbaar?

 • Mensen ervaren de strategie als iets abstracts: hoe vaak je hem ook uitlegt, je blijft terug horen dat mensen het eigenlijk niet zo duidelijk vinden. Er is weerstand tegen verandering, er zijn ja-maar geluiden en er worden praktische bezwaren genoemd als het gaat over het in de praktijk brengen van de strategie.
 • Mensen hebben het gevoel dat wat ze vandaag en morgen doen toch niet zo veel uit maakt voor de dingen die er in de strategie staan, dat ze er niet echt invloed op hebben.
 • Mensen doen (nog steeds) de verkeerde dingen – gaan verder met projecten die niet bijdragen aan de strategie, of pakken nieuwe projecten op die daar niet aan bijdragen. Managers missen concrete tools om hierop te sturen.

   Dat gaan we flippen!

   • Met directie, board of management team bespreken we de strategie en bereiden we voor op implementatie. We inventariseren de betrokkenheid van key personen, afdelingen en teams bij de implementatie. We realiseren een gesloten feedback loop tussen verschillende lagen van de organisatie zodat voortgang inzichtelijk is. We maken van de strategie een iteratief proces wat continu verbeterd wordt in plaats van een eenmalige uitrol van boven naar beneden.
   • We organiseren per afdeling of team een workshop waarin we de strtegie bespreken en over de realiteit van vandaag de dag heen leggen. Op basis daarvan laten we mensen in kaart brengen wat de impact is: welke zaken zouden we mee moeten stoppen? En wat zouden we juist moeten opstarten? En welke knelpunten en aandachtspunten zijn er die impact hebben op de strategie?
   • We leren mensen hoe je de gestelde teamdoelen kunt samenbrengen met individuele doelen voor persoonlijke ontwikkeling en competentie ontwikkeling en van daaruit individuele doelstellingen kunt bepalen.

     Dit is het resultaat

     • Iedereen snapt de strategie en kan die helder navertellen.
     • Mensen voelen zich betrokken bij de strategie en snappen welke acties ze kunnen zetten om zelf een bijdrage te leveren aan het uitvoeren er van.
     • Er worden projecten gestart die daadwerkelijk direct bijdragen aan de strategie. En dat niet alleen: er worden projecten gestopt die dat niet of onvoldoende doen.
     • Een groter deel van de gestelde doelen wordt gehaald, mensen voelen dat er stappen gezet worden.

       Zo ziet de training er uit

       De training Targets is een blended training waarin online modules die individueel doorlopen worden, afgewisseld worden met live groepssessies en live 1-op-1 sessies. De totale tijdsinvestering verschilt per rol. Het programma bestaat uit verschillende workshops en trainingen voor verschillende lagen van de organisatie.

       De training kan gegeven worden in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Zo kan het stellen van doelen ook over internationale organisaties en teams heen verbeterd worden worden.

       Een gedetailleerd programma en meer informatie over de kosten vind je terug in de training brochure. Vraag hem vrijblijvend aan en ontvang de brochure direct per e-mail.

       Plan direct een intakeNeem contact op

       Meer trainingen tegelijk inplannen? We horen graag van je zodat we een aanpak en begroting op maat kunnen maken. Ook kan deze training gecombineerd worden in een programma met onze andere trainingen zodat dé 3 randvoorwaarden voor een organisatie om succesvol aan een strategie te kunnen bouwen gecovered zijn:

       • TIME MANAGEMENT: Zorg voor grip op ieders tijd en werk, alleen zo is er focus op de dingen die er écht toe doen.
       • TEAMDYNAMIEK: Ontdek ieders drijfveren, zet mensen op de juiste plek en haal het beste uit elkaar.
       • TARGETS: Stel doelen waar mensen wat mee kunnen, voor betrokkenheid en energie.

       Executive coaching

       Zijn de thema's hierboven herkenbaar, maar gaat het dan niet alleen over je organisatie maar ook over jou als ondernemer, board member of senior manager? Het stellen van goede doelen klinkt misschien als een operationeel thema - toch kan het het verschil maken in of een strategie slaagt of niet. Het is één van de drie basisvoorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen om effectief samen te kunnen werken en successen te boeken.

       In haar Executive Coaching sessies begeleidt Michelle Wiesman (founding partner van Flipmonday) ondernemers en senior managers bij een integrale aanpak om organisaties die niet optimaal presteren weer soepel te laten draaien door het implementeren van heldere en effectieve processen. Zowel voor jezelf als je organisatie. Interesse? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

       Neem contact op

       Elke maand een tip om slimmer, fijner en efficiënter te werken?

       Aanmelden voor e-mail update

       Volg ons op LinkedIn

       {{ formTitle }}

       {{ formContent }}